Με βάση πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα zougla.gr, εις βάρος του κ. Μαρινάκη έχει καταθέσει μήνυση η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, και όπως φαίνεται κατέθεσε και ο εφοπλιστής κατά του κ. Καμμένου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο σημειώθηκε περιστατικό μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πλευρά του Πάνου Καμμένου υποστηρίζει πως άνδρες της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους του στο λιμάνι του Αδάμαντα και πως όταν η κυρία Τζούλη διαμαρτυρήθηκε για το συμβάν, άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή προσπάθησε να της πάρει το κινητό με βία προκαλώντας της μώλωπες στο χέρι.

Ο κ. Μαρινάκης, συμφωνα με το ίδιο ρεπορταζ, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με το περιστατικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γίνεται λόγος για επίθεση απο τον κ. Μαρινάκη και αναφέρεται ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη:  «Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου. Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη»