Ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για τη διπλή ανθρωποκτονία και την οπλοχρησία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία. 

O δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα. τον 42χρονο και την 67χρονη έπειτα από διαπληκτισμό τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Η αφορμή φέρεται να ήταν ασήμαντη: Μία θέση πάρκινγκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι τα θύματα επιτέθηκαν στην μητέρα του, θόλωσε και όταν εκείνοι κινήθηκαν να φύγουν, πήρε την καραμπίνα, τους πυροβόλησε και τους σκότωσε.

Ο συνήγορός του ανέφερε στο ethnos.gr πως την Δευτέρα το μεσημέρι θα ζητήσουν νέα προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία του δράστη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Δεν πρόκειται για μια εγκληματική φυσιογνωμία και ο ίδιος είναι σοκαρισμένος από το διπλό έγκλημα που έχει κάνει. Όσο περνά ο καιρός και συνειδητοποιεί σε ποια θέση βρίσκεται, σοκάρεται ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο συνήγορος.

Διαβάστε επίσης

«Τους έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία»: Μαρτυρίες για το δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα (vid)
Καβάλα: 50χρονος σκότωσε μάνα και γιο μετά από καβγά (vid)