Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού, επέβαινε και μια γυναίκα, ως συνεπιβάτης μετά από διασκέδαση σε παραλιακό μπαρ της περιοχής.

Η γυναίκα, που υπέστη σοκ, εγκαταλήφθηκε από τον 28χρονο και έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές για το τι συνέβη.

Ο αξιωματικός στη συνέχεια οδήγησε για περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της τραγωδίας, στον Λόγγο, άφησε το αυτοκίνητο, κολύμπησε και κρύφτηκε μέσα σε σκάφος στη θάλασσα.

Οι διαλυμένοι τροχοί του αυτοκινήτου «έγραψαν» στην άσφαλτο την πορεία του ΙΧ (κινούνταν ουσιαστικά με τις ζάντες) και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο που βρισκόταν. 

Ο 278χρονος φέρεται πως πείστηκε να παραδοθεί από συγγενείς του.  

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του παιδιού που μόλις είχε συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του και είχε βαπτιστεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο πατέρας του μωρού και γιος της άτυχης γυναίκας που βρήκαν τραγικό θάνατο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ξέσπασε λέγοντας: «Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή δεν με νοιάζει». 

«Ήταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου και η πεθερά μου» ξέσπασε η μητέρα.

Ο 28χρονος κρατήθηκε για 3 ώρες στην Τροχαία Πάτρας και το  πρωί η Εισαγγελέας δεν τον δέχτηκε και έδωσε τηλεφωνικά εντολή να αφεθεί ελεύθερος και να παραπεμφθεί η δικογραφία στο Ναυτοδικείο Πειραιά, καθώς ο  28χρονος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό και είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων.