Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντες παραμένει εξαφανισμένος ενώ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε μαζί του και τον συμβούλεψε να παραδοθεί.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας είπε ότι ο χειριστής από το Μπαγκλαντές «θα πρσέλθει αυτοβούλως» ενώ στην ερώτηση γιατί αυτό δεν έγινε από την πρώτη στιγμή αρκέστηκε στην απάντηση «πανικοβλήθηκε και φοβήθηκε».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε αργότερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 32χρονος θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

«Η εντολέας μου εξαρχής είπε πως δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το ατυχές περιστατικό που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του κοριτσιού, εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη, την οδύνη, γι αυτό το τραγικό περιστατικό», είπε ο δικηγόρος στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ γνώριζε την οικογένεια της έφηβης.

«Είμαι μάνα που έχει χάσει μια κόρη»

Καμία ευθύνη για τον θάνατο της 13χρονης μαθήτριας δεν θεωρεί πως έχει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως έχει και η ίδια χάσει την κόρη της.

Μιλώντας στο Star η ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης που συνέβη η τραγωδία είπε:

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.