Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το δείγμα του αλκοτέστ ήταν θετικό, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του την γιαγιά που είχε βγάλει βόλτα το εγγονάκι της και τους εγκατέλειψε. Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις Καμάρες.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του υποστηρίζουν πως δεν εγκατέλειψε τα θύματά του αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ακόμη, οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα έξι μηνών.

Το πόρισμα του ιατροδικαστική Πατρών κατέδειξε πως το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας, φέροντας κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.