Ο 29χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του και την γρονθοκόπησε ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Απολογούμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είχε καταναλώσει αλκοόλ», φέρεται να απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί επιτέθηκε στη μητέρα του.

Για το επεισόδιο ο 29χρονος εκείνο που θυμόταν ήταν ότι σε κάποια στιγμή ο πατέρας του τον ξύπνησε. «Θα το κόψω το αλκοόλ. Θα ζητήσω βοήθεια», έλεγε ακολούθως στο δικαστήριο μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν οι γονείς του νέου επέστρεψαν στο σπίτι μετά από γάμο και βρήκαν τον 29χρονο να κοιμάται στο πάτωμα και την οικία τους να είναι σε κακό χάλι.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κατηγορούμενου, ο σύζυγός της ξύπνησε τον γιο της και του ζήτησε να σηκωθεί από το πάτωμα.

Σε δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 29χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο κεφάλι.

Ωστόσο παρά την επίθεση η μητέρα του νέου δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της έχει το ακαταλόγιστο γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα. Ο καταδικασθείς έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση.