Σύμφωνα με το parianostypos.gr, το πρωί της Τρίτης, ο ηλικιωμένος, αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στο Κέντρο Υγείας και του είχαν πει ότι η γιατρός θα είναι εκεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μετέβη στο Περιφερειακό Ιατρείο για την συνταγογράφηση των φαρμάκων του. 

Εκεί τον ενημέρωσαν ότι λόγω προβλήματος στον υπολογιστή η γιατρός μετέβη στο γραφείο της Κοινότητας προκειμένου να εκτελέσει εκεί τις συνταγογραφήσεις. Ο ηλικιωμένος ασθενής έφθασε στο γραφείο της Κοινότητας στις 11:50, και προς έκπληξή του είδε τη γιατρό να ετοιμάζεται να φύγει μαζεύοντας τα πράγματά της από το γραφείο.

Όταν ο ασθενής της υπενθύμισε ότι είχε μεταβεί εκεί μέσα στο προβλεπόμενο ωράριο για τη συνταγογράφηση που όπως τον ενημέρωσε η γιατρός μετά από ερώτησή του ήταν μέχρι τις 12, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τη συνταγογράφηση και ότι θα πρέπει να έρθει ξανά την επόμενη μέρα. 

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος διαμαρτυρήθηκε ευγενικά λέγοντάς της ότι μένει μακριά και θα πρέπει να πάρει ταξί πληρώνοντας κόμιστρο για να πάει στη Νάουσα πάλι την επόμενη ημέρα, η γιατρός του απάντησε κυνικά «να πάρετε ταξί»! 

Σημειώνεται ότι την ώρα που η γιατρός έφυγε από το γραφείο της Κοινότητας μη εκτελώντας τα καθήκοντά της, δεν είχε κληθεί να συνδράμει σε κάποιο επείγον περιστατικό. 

Πηγή: parianostypos.gr