«Θρηνώ για το κορίτσι. Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star, η 73χρονη.

Στο μεταξύ, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ζήτησε και πήρε από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ.

Τρεις πραγματογνώμονες που έχουν οριστεί, πιθανότατα σήμερα, Παρασκευή θα ελέγξουν το μοιραίο παιχνίδι, το  «χαλί», για να διαπιστώσουν αν υπήρχε πρόβλημα.

Τι κατέθεσε ο χειριστής του μηχανήματος

Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου στην κατάθεσή του στην Αστυνομία την Τεταρτη.

Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ασχολείται με όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ εδώ και 10 χρόνια. «Το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά. Είχε υποληθεί σε όλους τους ελέγχους και είχε συντηρηθεί. Εκτός απο χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανηματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει» λέει για το μοιραίο παιχνίδι.

«Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου 4 άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα», είπε, σύμφωνα με το Star< ο 27χρονος.