«Δεν θέλω να τον δω καθόλου. Δεν θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο θέλω να τον δω, αυτόν ειδικά τον μεγάλο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα», λέει στο STAR ο πατέρας, μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού για τα βασανιστήρια, που όπως υποστηρίζει βίωνε, επί σειρά ετών.

«Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί έξι η ώρα και πήγαινα το βράδυ στις δέκα η ώρα σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, είχα φορτηγό, αυτά τα διέλυσαν, όλα τα πούλησαν, όλα, δεν έμεινε τίποτα, όλα, δεν έμεινε τίποτα. Έχω γυρίσει εναντίον τους μήνυση τώρα», αναφέρει ο πατέρας.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργες, τον έβαζε να δουλεύει και τον βασάνιζε. Ο Άκης Δήμας έφυγε από το σπίτι του όταν ήταν 17 χρονών, σπούδασε με τη βοήθεια του παππού του και άλλαξε το όνομά του. Τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και την τηλεόραση και προσπαθεί να βρει κάποιο ίδρυμα για την αδερφή του που είναι ΑμΕΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ηθοποιού κατηγορείται πως εξέδιδε την κόρη του που έχει νοητική στέρηση. Ο 53χρονος προφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της κόρης του.