Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου η 50χρονη μητέρα είχε πάει με τον γιο της για να κάνει αγροτικές εργασίες.

Αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 50χρονη γυναίκα δήλωσαν στην εφημερίδα «Πατρίς»  ότι όταν έφτασε στο Τμήμα είχε μώλωπες από τα χτυπήματα, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή τα σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της. Την άγρια επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα πιστοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας και η ιατροδικαστική έκθεση που ζητήθηκε από την Αστυνομία.

Η 50χρονη γυναίκα περιέγραψε στην εφημερίδα ότι ο 42χρονος άρχισε να την παρακολουθεί όταν απευθύνθηκε στην εταιρεία στην οποία εργάζεται για να προμηθευτεί χώμα για τα χωράφια της, την έπαιρνε τηλέφωνο βρίσκοντας δικαιολογίες και δεν σταματούσε να την ενοχλεί. Προκειμένου να σταματήσει λοιπόν, η γυναίκα επικοινώνησε με τον εργοδότη του 42χρονου, λέγοντάς του τι είχε προηγηθεί και αυτό μάλλον τον εξόργισε.

«Προχθές το πρωί πήγα στο χωράφι που έχω μαζί με τον γιο μου. Τον είδα να βρίσκεται στην περιοχή με το αυτοκίνητο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έκλεισα τις πόρτες, πιστεύοντας ότι δε θα μπορέσει να με ενοχλήσει».

Ο 42χρονος, όμως, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 50χρονης, πήγε έξω από την πόρτα και άρχισε να της φωνάζει για να μιλήσουν. «Μόλις με πλησίασε, άρχισε να με βρίζει και να με χτυπάει. Δε σταμάτησε να μου ρίχνει γροθιές και κλωτσιές, και με έβριζε που πήρα τηλέφωνο τον εργοδότη του. Κάποια στιγμή με έριξε και με τα χέρια του στον λαιμό που προσπάθησε να με πνίξει» αναφέρει η ίδια.

«Δεν μπορούσα να ανασάνω, άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου. Με όση δύναμη μού είχε απομείνει, έβγαλα μια κραυγή και με άκουσε το παιδί μου. Βλέποντάς με σε αυτή την κατάσταση, πήρε ένα μπουκάλι με κόκα κόλα που βρήκε και έτρεξε να με βοηθήσει. Πήγε από πίσω του και άρχισε να τον χτυπάει με όση δύναμη είχε. Από τα πολλά χτυπήματα που του κατάφερε ο γιος μου στο κεφάλι ο 42χρονος τα έχασε και έτσι έβγαλε τα χέρια του από το λαιμό μου και δεν κατάφερε να με πνίξει» περιγράφει η 50χρονη γυναίκα.

«Το παιδί μου είναι ακόμα σε σοκ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδειξε ότι είναι ικανός για το χειρότερο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να με σκοτώσει μπροστά στον γιο μου» δήλωσε η 50χρονη στην εφημερίδα.

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς