Από τις καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της βιολόγου, προκύπτει ότι το έγκλημα ήταν η κορύφωση της παραβατικής συμπεριφοράς του 27χρονου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η πέμπτη γυναίκα κατέθεσε ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019 λίγες εβδομάδες πριν από το έγκλημα.

Οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε, οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει είναι εκείνη της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον, την οποία κατηγορείται ότι την βίασε και στη συνέχεια την πέταξε στην σπηλιά.