Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο σκύλος ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος και το δάγκωσε σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μωρό βρισκόταν μέσα στην κούνια του όταν δέχτηκε επίθεση.

Η 35χρονη μητέρα μετέφερε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων όπου παρά τις προσπάθειες τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ..

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Επίσης το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο σπίτι κλιμάκιο της φιλοζωικής με βανάκι, το οποίο και παρέλαβε το ροτβάιλερ.

Σοκαριστικό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν ου εξέδωσε το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου μεταφέρθηκε το βρέφος. Σύμφωνα με αυτό, στην αντικειμενική εξέταση που έγινε δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα, ενώ δεν είχε ούτε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία.

Μετά την εισαγωγή στα εξωτερικά ιατρεία έγινε προσπάθεια ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία»