Στο βίντεο που μεταδόθηκε από το Open φαίνεται τα ξημερώματα Τετάρτης, η 19χρονη να διασχίζει γρήγορα το δρόμο μέσα στο σκοτάδι με το μωρό της στην αγκαλιά και στην συνέχεια χάνεται στα στενά, αφού γνώριζε καλά την περιοχή.

Σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά επιστρέφει στο σπίτι της χωρίς το μωρό, αφού το έχει εγκαταλείψει έξω από την πολυκατοικία στην οδό Ακροπόλεως.

Το συγκεκριμένο βίντεο οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη της 19χρονης και είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Η κατάθεση της 19χρονης στην αστυνομία

Όταν αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων πήγαν στο σπίτι της 19χρονης, όπου και η νεαρή κοπέλα ομολόγησε.

Η 19χρονη κατέθεσε στην αστυνομία:

«Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου, χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με τη γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδα μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».

Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πει στον πατέρα του παιδιού για την εγκυμοσύνη.

«Η σχέση που είχα ήταν περιστασιακή και δεν του είχα πει τίποτα για την εγκυμοσύνη. Το αγάπησα το μωρό. Είναι το παιδί μου και ήθελα απλώς να ζήσει μια καλύτερη ζωή».

Λύγισε και ο αστυνομικός της Άμεσης Δράση, Γιάννης Ξενάκης που είδε το βρέφος τυλιγμένο μέσα στην πετσέτα, «Το βρέφος είχε αρχίσει να παγώνει δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί εάν ο νεαρός από τη διπλανή πολυκατοικία δεν το είχε ακούσει».