Η κυρία Ευαγγελία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Star περιγράφει ότι η 19χρονη μητέρα της είπε ότι είναι έγκυος και ήθελε να κρατήσει το μωρό ενώ, όπως λέει, ο πατέρας του παιδιού είναι ανήλικος, μόλις 17 ετών.

«Δεν ξέρω» γιατί άφησε το μωράκι λέει η μητέρα της. «Την περίμενα χθες το βράδυ. Την έπαιρνα τηλέφωνο και το είχε κλειστό» λέει. Η κυρία Ευαγγελία λέει ότι η 19χρονη ήταν χαρούμενη όταν γέννησε και όταν επέστρεψαν στο σπίτι τη ρώτησε αν θα μπορούσε να τη βοηθάει με το μωρό ώστε να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο.

«Νευρίασα και αγχώθηκα» όταν έμαθα ότι άφησε το νεογέννητο, συνεχίζει η μητέρα της 19χρονης και με δάκρυα στα μάτια λέει ότι θέλει να πάρει το μωρό και να το μεγαλώσει εκείνη.

Εγκατάλειψη βρέφους: «Τώρα συνειδητοποιεί τι έκανε, δεν τρώει τίποτα» 

«Τώρα καταλαβαίνω τι έκανα, άφησα το παιδί μου, το μωρό μου. Θέλω σκότωμα» είπε στον δικηγόρο της, Βασίλη Ταουξή, η 19χρονη μητέρα του βρέφους. Η κοπέλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της είναι συντετριμμένη και τιμωρεί τον εαυτό της. «Δεν τρώει» και ήταν κάτασπρη, περιγράφει για τη νεαρή ο κ. Ταουξής.