«Μικρή μου μπέμπα, ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δεν θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα αυτά τα άσχημα και δεν θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δεν θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Όπως το μικροσκοπικό προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά όπως έδωσες σε εμένα. Μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σ’ αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Αυτό είναι το γράμμα της 19χρονης, η οποία εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, ζητά να πάρει πίσω το νεογέννητο κοριτσάκι της, καθώς δε θέλει «να μεγαλώσει χωρίς αγάπη. Να μη μάθει τι είναι μοναξιά και θλίψη. Να έχει μόνο τη χαρά στη ζωή της».

Η νεαρή μητέρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και αποκάλυψε ότι έγραψε αυτό το γράμμα για να εκφράσει τα συναισθήματά της.