«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη τόσες φορές και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο», είπε στο STAR η κόρη του φαρμακοποιού, Γιώτα Μαρία Φλώρου.

«Ήρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει», λέει η κόρη του 52χρονου.

«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία γι’ αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό» συμπληρώνει η κόρη του φαρμακοποιού και υπογραμμίζει: «είναι η αδυναμία μου και μου τον στέρησε και δεν είχε κανένα δικαίωμα».

Ο δράστης της δολοφονίας ήταν φίλος της οικογένειας για πάνω από 25 χρόνια και μία αντιδικία για χρήματα «όπλισε» το χέρι του.

Τη μέρα της δολοφονίας, τους πυροβολισμούς άκουσαν η σύζυγος και η κόρη του θύματος: «Η μαμά πλησιάζει και πιάνει τον μπαμπά και καταλαβαίνει πως δεν είχε σφυγμό. Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να καλέσω ασθενοφόρο. Παρόλο που έβλεπα αυτό που έβλεπα δεν μπορούσα να το πιστέψω».