Όπως ανέφερε στο STAR, «ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο από την μηχανή, είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω».

Το ατύχημα συνέβη στις 3 Μαρτίου και ενώ επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι του, ξαφνικά έφυγε από το δρόμο.

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν οι μηχανικοί του αποκάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι που στερεώνει τον πίσω τροχό στη μηχανή του.

«Το συγκεκριμένο παξιμάδι, το οποίο συγκρατεί όλο τον τροχό, όταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της», λέει ο κ. Λιότσιος.

Όπως επισημαίνει, «ζήτησα και έλαβα την τεχνική έκθεση, η οποία βεβαιώνει όλο αυτό που συνέβη».

«Βέβαια φοβήθηκα και είναι ένα γεγονός, το οποίο με συντάραξε, γιατί δεν μου έχει συμβεί ξανά στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Λόγω της φύσης του επαγγέλματος μας πολλές φορές τυγχάνει να δεχόμαστε διάφορες προειδοποιήσεις, φιλικές προειδοποιήσεις ή οτιδήποτε άλλο», προσθέτει.

Σε ερώτηση που του έγινε αν του είχε γίνει κάποια προειδοποίηση πριν το ατύχημα, ο κ. Λιότσιος είπε ότι όλα θα κατατεθούν στον εισαγγελέα.

Ο Δημήτρης Λιότσιος κατέθεσε τη Δευτέρα μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μανή του.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, τυχαίο εύρημα ή κατασκευαστικό σφάλμα, αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιος που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Αν υπάρχουν πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως θα είχαν στο μυαλό τους να βλάψουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, να έχουν πια τη γνώση ότι ίσως να έχουν αφήσει και κάποια ίχνη», δηλώνει στο STAR ο δικηγόρος του.