«Σοκαρίστηκα από τη μία και από την άλλη ευτυχώς παρέμεινα ψύχραιμος γιατί γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω ή θα ξαιματώσω ή θα δημιουργήσω περαιτέρω τραύμα και δεύτερον το σοκ το έπαθα όταν είδα τις ακτινογραφίες γιατί είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει, γνώριζα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι και να πεθάνω», δηλώνει το θύμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας ο 45χρονος είχε επισκεφτεί την κουμπάρο του, στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου έκατσαν για να πιουν καφέ.

Ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη και χωρίς να πει κάτι, επιτέθηκε με μαχαίρι στον νονό του παιδιού τους.

«Σηκώθηκα ευτυχώς, απομακρύνθηκα, πήρα μία στάση 5-6-7 μετρά κι αυτή άρχισε να με βρίζει, είχα ματώσει, πονούσα και είχα πάθει σοκ. Μόνο που από το σοκ και την αδρεναλίνη, στεκόμουν στα πόδια μου, παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στο λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε κάποια αρτηρία, ούτε η καρωτίδα».

Οι γιατροί μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν τον 45χρονο με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του, ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποια αρτηρία.

Ο Γιώργος Μπέζος, διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, «αμέσως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθησε χειρουργείο από τους γιατρούς, τους χειρούργους, της ΩΡΛ (ωτορινολαρυγγολόγος) ειδικότητας, το χειρουργείο πήγε καλά, αυτή την στιγμή νοσηλεύεται, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εξέλιξη της υγείας του».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της 49χρονης και λίγο αργότερα συνελήφθη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον της διακινησάσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η γυναίκα στο περιελθόν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.