Συνέχεια έχει το επεισόδιο με τον σοκαριστικό τραυματισμό ενός άνδρα στην Καλαμάτα από τη 49χρονη κουμπάρα του, η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών και του κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό.

Μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο σύζυγος της 49χρονης, υποστήριξε ότι η γυναίκα του είναι αθώα και ό,τι έκανε το έκανε «εν βρασμώ ψυχής και ότι «ήταν σε απόγνωση». Μάλιστα είπε ότι όλα αυτά του τα εκμυστηρεύτηκε στο γραφείο του ανακριτή.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της 49χρονης, «η η σύζυγος μου δέχτηκε απειλές γιατί δεν ενέδιδε για την σωματική ακεραιότητα της οικογενείας της».

Για τον κουμπάρο του τονίζει ότι «το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια και ερχόταν και έκανε το φίλο, η οχιά η διμούτσουνη και τον έσωσα γιατί εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο».

Συνεχίζει λέγοντας, «την προκαλούσε επανειλημμένως και του έλεγε, δεν σέβεσαι ότι ο άντρας μου σε αγαπάει και αυτός συνέχιζε τη βιόλα του».

Τέλος υποστήριξε ότι το επεισόδιο θα έχει και συνέχεια αφού θα ακολουθήσουν οι ανάλογες μηνύσεις σε βάρος του κουμπάρου του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες έπιναν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη και κάρφωσε τον κουμπάρο της μ' ένα κουζινομάχαιρο.