Βράδυ Πέμπτης και ο επιχειρηματίας κυκλοφορεί στην πλατεία Συντάγματος μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενεί και τους έχει βγάλει έξω για να γνωρίσουν την Αθήνα. Η ώρα δεν είναι πολύ μετά τις 20:00 το βράδυ και κυκλοφορούν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους ανθρώπους. Φτάνοντας στη γωνία της οδού Φιλελλήνων, οι δύο συνεργάτες του συνειδητοποιούν ότι κάποιοι τους λέρωσαν τα σακάκια, με υγρό μέικαπ και προσπαθούν με υγρά μαντηλάκια να τα καθαρίσουν.

Τότε ο Γιώργος Κορρές αντιλαμβάνεται πως «δύο νεαροί μιλούν στον δεύτερο και ένας τρίτος αρπάζει την τσάντα του που μόλις είχε ακουμπήσει κάτω, για να σκουπίσει τα ρούχα του... Σε 3 δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί όλοι και είναι πλέον φανερό το τι και γιατί», γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου μοιράστηκε την εμπειρία του. «Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε «στόχοι» για τουλάχιστον 5 λεπτά», γράφει ο ίδιος.

Ευτυχώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο επιχειρηματίας θύμα των απατεώνων είχε στο σακάκι του κάρτες, διαβατήριο και κινητό τηλέφωνο. Ο Γιώργος Κορρές, έγραψε ακόμα ότι το περιστατικό του δημιούργησε αίσθημα ντροπής και ενοχές, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.