Ο κ. Αγγελής αναφέρεται στην κυρία Τουλουπάκη στην κατάθεσή του που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και σε ένα βίντεο που είχε επικαλεστεί η δικαστική λειτουργός.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Αγγελής, η κυρία Τουλουπάκη είχε επικαλεστεί βίντεο με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο, που ήταν ανύπαρκτο. Ο κ. Αγγελής αναφέρει: 

Εντύπωση μου προκάλεσε το παρακάτω γεγονός σχετικά με την ικανότητά της (σ.σ.: της Ελένης Τουλουπάκη). Όταν τη ρώτησα να μου εκθέσει τι συγκεκριμένες ενδείξεις υπάρχουν κατά του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προεδρου του ΣτΕ, κ. Π. Πικραμμένου, μου είπε κατά λέξη:

'Έχουμε ένα βίντεο που ο Φρουζής αναφέρει ότι έκανε ένα δωράκι 100.000 ευρώ στον κ. Πικραμμένο'. Τη ρώτησα αν το έχει στείλει στις εγκληματολογικές υπηρεσίες για απομαγνητοφώνηση. Μου είπε ότι δεν το έχει στείλει. Της έδωσα παραγγελία να το στείλει αύριο το πρωί, αλλά πριν να μου το φέρει να το δω. Την επόμενη μέρα μου είπε “Συγγνώμη, έκανα λάθος, δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο για τον Πικραμμένο”».

«Τη ρώτησα γιατί έβαλε τον κ. Πικραμμένο στη δικογραφία υπόπτων προς τη Βουλή και εκείνη ουδεμία απάντηση μου έδωσε», ανέφερε ο κ. Αγγελής σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αναφορικά με την ταυτότητα του «Ρασπούτιν», ο κ. Αγγελής υποστήριξε ότι «η κυρία Δημητρίου με διαβεβαίωσε ότι ο 'Ρασπούτιν' είναι μέλος της κυβέρνησης» και «ήμουν απολύτως βέβαιος ότι οι εισαγγελείς Διαφθοράς δεν ενεργούσαν με δική τους πρωτοβουλία. Πίσω από αυτούς υπήρχε μια αόρατη δύναμη, ένα τρίτο πρόσωπο που κινούσε τα νήματα χειρισμού της υπόθεσης».

Και συμπληρώνει ο ίδιος: «Όταν ρωτούσα την κυρία Τουλουπάκη ποιος είναι ο στόχος της σε αυτή την υπόθεση μου έλεγε “θα ασκήσουμε διώξεις, θα στείλουμε την υπόθεση στον ανακριτή και αυτός θα βρει την άκρη”».