Ο Κούμπα, ο φίλος της Ένωσης που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά έπειτα από την πτώση του από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Κυριακής, ύστερα από την ενέδρα χούλιγκαν, συνεχίζει να βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο τα μηνύματα για την υγεία του είναι πολύ θετικά!

Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την πορεία της υγείας του. Το πρωί της Δευτέρας οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι όλα πηγαίνουν καλά με το αιμάτωμα στο κεφάλι του, όπου παρατηρείται μικρή βελτίωση, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ζωτικά όργανα όπως πνεύμονες και νεφρά είναι πλέον καθαρά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αν όλα εξελιχθούν ομαλά να βγει από τη ΜΕΘ και να γίνει προσπάθεια ακόμα και να αρχίσει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί του Ασκληπιείου και ο Βαγγέλης Ασλανίδης βρίσκονται συνεχώς από πάνω του, έχοντας εστιάσει αυτή τη στιγμή τις προσπάθειές τους σε δύο τραύματα που έχει ο φίλος της Ένωσης στο αυτί και στο μάτι από την πτώση.

Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά τα μηνύματα είναι θετικά και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του!

Πηγή: www.gazzetta.gr