Από νωρίς το πρωί έως και τις 10:00 η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε πολλούς δρόμους της πρωτεύουσας, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την Τροχαία, προβλήματα και καθυστερήσεις παρατηρούνται στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη) από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια, στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών) από Νέα Φιλαδέλφεια έως ΚΤΕΛ, στη λεωφόρο Κηφισού από παραλιακή έως Αθηνών, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην άνοδο και κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο, στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο από Φραντζή και στην Βασιλίσσης Αμαλίας.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στη λεωφόρο Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραΐσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά και στην Περιφερειακή του Καρέα προς Αθήνα. 

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 του μετρό). Αντίθετα, με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Μετρό και το Τραμ.

Το Μετρό θα λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ και το Τραμ θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, δεν θα γίνουν δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.