Το αγόρι, το οποίο έσωσε ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος άρχισε να γαβγίζει δυνατά και ουσιαστικά «ειδοποίησε» τους γονείς του, που πρόλαβαν πριν γίνει το κακό, φαίνεται πώς έπεφτε συνεχώς θύμα παρενόχλησης και ψυχολογικής βίας από τους συμμαθητές του.

Οι γονείς του μίλησαν στον ΑΝΤ1 και περιέγραψαν το πώς έσωσαν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή το παιδί τους «Ανέβηκα πάνω, είδα το μικρό στο κούτελο, άκρη άκρη» είπε ο πατέρας του.

«Τρελάθηκα» είπε. 

Οι γονείς στη μήνυσή τους αναφέρουν ότι το παιδί είχε υποστεί ξυλοδαρμό πολλές φορές και διαδικτυακό εξευτελισμό σε κλειστό γκρουπ στο διαδίκτυο με μέλη συμμαθητές του.

Οι μώλωπες από την τελευταία επίθεση που δέχτηκε, υπάρχουν ακόμα στο σώμα του παιδιού.

Όταν οι γονείς έκαναν γνωστά τα περιστατικά στη διεύθυνση του σχολείου, ακολούθησε μια διήμερη αποβολή στο μαθητή που φέρεται να χτυπούσε τον 16χρονο, κάτι που έφερε νέες απειλές.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, η μητέρα του παιδιού Χρυσούλα, είπε ότι την προηγούμενη Παρασκευή είδε το παιδί σε άθλια κατάσταση.

«Μου συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό» είπε το παιδί στη μητέρα του και της αποκάλυψε ότι έχει φάει ξύλο δύο φορές από συμμαθητή του.

«Χθες μου μίλησε άσχημα για σένα» της αποκάλυψε.

«Το Σάββατο άνοιξε την ομαδική συνομιλία που είχαν τα παιδιά και είδε μια φωτογραφία μου με ένα μεγάλο κύριο, αυτό ήταν ο αποκορύφωμα».

«Τη Δευτέρα, το παιδί πιεζόταν με το σχολείο, μου είπε θέλω να βγω έξω να πάρω λίγο αέρα και έγινε ό,τι έγινε» είπε η μητέρα.