Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος άλλων μαθητών οι οποίοι προχώρησαν σε υβριστικά σχόλια σε βάρος του θύματος μεσω Instagram.

Αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση τόσο απο μαθητές του σχολείου όσο και απο εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Το 16χρονο αγόρι, που σώθηκε από το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας, μίλησε για όσα βίωσε στον ΑΝΤ1: «Το συγκεκριμένο παιδί κάποια στιγμή είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι για να μη δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας και ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα που είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραφε, “ο Τέλης και η μάνα του”. Ήταν ότι χειρότερο», είπε.

«Δεν ήμουν δειλός. Εμένα δεν μ' αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι το μεγαλύτερο όπλο για να λύσει κάποιος τα προβλήματα του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ζητάω συγγνώμη γιατί είχα θολώσει...» εξηγεί ο νεαρός.

Πλέον έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε, συμβουλεύει τα υπόλοιπα παιδιά να μιλάνε στους γονείς και στους δασκάλους τους. «Όποιο παιδί βρεθεί σε μια θέση όπως η δικιά μου, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ενημερώσει τους γονείς του, τους δασκάλους του για να τον βοηθήσουν. Το καλύτερο ώστε να βοηθήσει τον εαυτό του. Το μετανιώνω απλά ήμουν πολύ στενοχωρημένος εκείνη την στιγμή και ζητάω συγγνώμη».