Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που επικαλείται το taxydromos.gr, ο 61χρονος άνδρας φαίνεται πως είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, φέρεται να τηλεφώνησε σε άγνωστο άτομο, δήλωσε τα στοιχεία του και του είπε ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει χωρίς να κάνει τίποτε άλλο γνωστό ούτε για τον τόπο, ούτε για τον χρόνο που επρόκειτο να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 61χρονος έκοψε αιφνίδια το νήμα της ζωής του. Το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του στο πίσω κάθισμα δεν είναι εφικτό να διασταυρωθεί εάν είχε όντως χρησιμοποιηθεί ενώ για την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων της σορού του αναμένεται λήψη DNA. 

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί μέσα στο ολοσχερώς κατεστραμμένο από φωτιά αυτοκίνητό του απανθρακωμένος. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 61χρονος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό τού καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Πηγή: www.taxydromos.gr