«Ήταν τρομερό, τρόμαξα. Πήγαινε να με σκοτώσει μου ξεκόλλησε όλο το αυτί. Μπορεί να πέθαινα εγώ εκείνη την ώρα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο περιστατικό» δηλώνει ο παραγωγός Νίκος Αστροπαλίδης στο STAR.

«Την ώρα που δίνω ρέστα νιώθω ένα σπρώξιμο και με πετάνε κάτω, πέφτω ανάσκελα, πέφτουν από πάνω μου, μου πιάνει τα χέρια ο πατέρας και ο γιος μου γυρνάει το κεφάλι και με δαγκώνει και αρχίζει να μου τραβά το αυτί! Να του λέω “τι κάνεις” και να μου τραβάει το αυτί, γεμίσαμε αίματα. Μου έκοψε τελείως το αυτί. Ο γιος του ήρθε από πάνω και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο», αναφέρει ο κ. Αστροπαλίδης.

Από την πλευρά του ο έμπορος που κατηγορείται για την επίθεση ισχυρίστηκε πως ο κ. Αστροπαλίδης έβρισε την αδερφή του: «Να την βρίζει π@@@@@α και κ@@@@@α και πήγε κοντά, θα σας βάλω στο μίξερ και θα σας σκοτώσω. Τι είναι αυτός τελικά;».

«Την αδερφή του δεν την έβρισα καθόλου. Είπα στον υπάλληλό του να πάει στον πάγκο του να μην με ενοχλεί», ανέφερε ο κ. Αστροπαλίδης στο STAR.

Ο κ. Αστροπαλίδης δηλώνει στο STAR πως μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο καθώς δεν πέτυχε η συγκόλληση του αυτιού του ενώ έχει υποστεί και μόλυνση.

«Ψάχναμε το αυτί στο δρόμο. Απίστευτο, συγκλονιστικό, πέρασα πολύ άσχημα. Μου είπαν οι χειρούργοι “αν δεν φύγετε να πάτε στο ΚΑΤ δεν θα ζήσει το αυτί σας”. Παίρνω το αυτί μου, το βάζω στον κουβά, παίρνω ταξί και ήρθα στο ΚΑΤ», αναφέρει ο κ. Αστροπαλίδης που έχει κάνει μήνυση στον παραγωγό που του επιτέθηκε.