Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του, το συγκεκριμένο ατύχημα μπορεί να έληξε αναίμακτα, αλλά φανερώνει το πόσο αθωράκιστο είναι το σημείο σε ενδεχόμενο παρόμοιων κινδύνων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται, αφού το όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο, έπεσε στο κενό, χωρίς ευτυχώς οι τουρίστες που το είχαν νοικιάσει να τραυματιστούν αφού δεν ήταν μέσα.

Η ανέλκυση του αυτοκινήτου, μετά από τιτάνιες προσπάθειες ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Κανένα μέτρο ασφαλείας 

Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει την επικινδυνότητα του σημείου για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια της διαδρομής. Μάλιστα όπως σημειώνει ο επιχειρηματίας, «δεν υπάρχει το παραμικρό μέτρο ασφαλείας για τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν κάθε χρόνο στο σημείο. Μια άτυχη στιγμή αρκεί για να μετατραπεί το μπάνιο σε τραγωδία».

Το ατύχημα όπως δήλωσε, τον ταρακούνησε ιδιαίτερα, όχι για το ύψος της ζημιάς -το οποίο είναι υπέρογκο, αλλά για το πόσο ανοχύρωτο είναι το κακοτράχαλο αυτό σημείο, στην εκδήλωση τέτοιου είδους ατυχημάτων, ενώ τόνισε και το πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι πηγαίνουν στα Σεϊτάν Λιμάνια.

Ανένδοτοι οι τουρίστες για την αποζημίωση 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, το ατύχημα που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου προκάλεσε την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό, όπου αν και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, το αυτοκίνητο προφανώς φέρει καταστροφικές ζημιές.

«Οι υλικές ζημιές αν και είναι δύσκολο να υπολογιστούν μέχρι στιγμής, με μια πρώτη εκτίμηση φαίνεται πως ξεπερνούν τις 10.000€», τονίζει ο επιχειρηματίας, ενώ κάνει γνωστό ότι αρχικά οι επισκέπτες στην πόλη δεν δέχοταν να αποζημιώσουν απευθείας τον ενδιαφερόμενο, λέγοντας ότι καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλεια που έχουν κάνει.

Ωστόσο, παρά την αρχική σύγχυση και παρότι υπήρξε δυσκολία στην επικοινωνία με την εταιρία του εξωτερικού, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής επιχείρησης κατάφερε να κάνει μια πρώτη συνεννόηση και ελπίζει πλέον να πάνε όλα καλά και να αποζημιωθεί για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη.

Πηγή: zarpanews.gr