Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η πρώτη που αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις του δικηγόρου ήταν η μητέρα του παιδιού.

Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου ανέφερε «Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν».

 

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019 και στη συνέχεια, διατάχτηκε έρευνα και οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών.

 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο φερόμενος ως δράστης έστελνε μηνύματα στο κινητό της μητέρας και πρότεινε να της πάρε λαπτοπ, επίσης το παιδί φέρεται να κρατούσε ημερολόγιο όπου έγραφε πόσο θυμωμένη είναι με το συγκεκριμένο κύριο.

 

Με βάση τις πληροφορίες, με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό του σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο ποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

 

Κατηγορούμενος δικηγόρος: Σκευωρία με οικονομικά κίνητρα

 

Για οικονομική σκευωρία κάνει λόγο o  γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται ότι βίαζε από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και τα 11 της χρόνια την κόρη του κηπουρού του.

 

Σε αποκλειστική δήλωση του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος δηλώνει αθώος, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και ότι αυτοί που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση κακοποίησης του κοριτισιού καλύπτουν κάποιον άλλον.