Ο 53χρονος προφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της κόρης του που έχει νοητική υστέρηση.

Ο ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες είχε μιλήσει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πατέρα του. Είχε υποστηρίξει ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργες, τον έβαζε να δουλεύει και τον βασάνιζε, όπως και τα αδέρφια του.

Ο πατέρας του ηθοποιού αρνείται τις κατηγορίες και μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε ότι ποτέ δεν χτυπούσε τα παιδιά του. «Τα παιδιά μου περνούσαν πολύ καλά, δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα, απλώς δεν μπορούσα να τους αγοράσω ακριβά πράγματα».

Μιλώντας μέσα από την φυλακή, ο 53χρονος ανέφερε ότι έχει κάνει μήνυση εναντίον των παιδιών του και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι χτυπούσε τα παιδιά του και ότι τα έβαζε να δουλεύουν από μικρή ηλικία. «ν τα χτύπαγα με βέργες όπως λένε, γιατί δεν πήγαν να κάνουν καταγγελία στην Ασφάλεια τότε; Με κατέστρεψαν τελείως τώρα. Πούλησαν τα πάντα μετά την προφυλάκισή μου».

Ερωτηθείς για την κατηγορία ότι έπαιρνε χρήματα για να εκδίδει την κόρη του, ο 53χρονος αρνήθηκε. Ανέφερε ότι «στον στάβλο είχα έναν άνθρωπο που τον πλήρωνα και με βοηθούσε στα ζώα», ενώ σημείωσε ότι έπαιρνε μαζί του την κόρη του στον στάβλο, η οποία όπως είπε δεν κοιμήθηκε ποτέ εκεί. «Μαζί πηγαίναμε, μαζί γυρνούσαμε».