Σε ανάρτήσή της στο Facebook η τηλεπερσόνα Τζένη Χειλουδάκη, η οποία υπογράφει ως «μια γρια χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία» αποκαλεί τον δημοσιογράφο «τηλεπαιχνιδικαρνάβαλο» και «καραγκιόζη»: «Αυτός, είναι ο Γιώργος Λιάγκας... θα πω δυο λόγια σε χαμηλούς τόνους... αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έχει δημόσιο λόγο γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του μιας και προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει φάει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του αλλά επίσης προσωπική άποψη ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος ακα παρουσιαστής ακα τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος».

«Μέσα από την εκπομπούλα του λοιπόν που χτυπά μονοψήφια νούμερα ως νούμερο,για άλλη μια φορά κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως είπε επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας... για λίπη μίλησε, για πάτσες μίλησε,για το ότι αισθάνεται λέει άβολα αν δει μια , έναν χοντρό στην παραλία για φάλαινες της γκρηνπης μίλησε, για δήθεν πολιτικά ορθό λόγο μίλησε, μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό…..το έχει
ξανακάνει...με χοντρούς,με γκέι,με τρανς, με λεσβίες,με παραπληγικούς με γερασμένους ανθρώπους...με φρηκς κατά την αποψάρα του...»

«Θα μιλήσω γλυκά…….και θα του πω να εύχεται το παιδί του η το παιδί του παιδιού του να μη βγει ποτέ τόφαλος, πούστρα ή τζιβιτζιλού…...γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του η το εγγόνι του όταν φάει το μπούλινγκ επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον καιάδα να ξεμπερδεύει…...να πω και αυτό.....θεωρώ ότι επειδή δεν τον βλέπει πια ούτε ψυχή τηλεθεατή τα κάνει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετά όλοι εμείς... και αυτό το κάνει ακόμα πιο φρικτό…...να,μίλησα γλυκά…...γιατί θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδακιστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά….

Φιλικά, Τζένη Χειλουδάκη, μια γρια χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία... καραγκιόζη ε καραγκιόζη...»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφραστεί με σκληρά λόγια για την Κατερίνα Πεφτίτση που διαγωνιζόταν ως plus size model στο GNTM λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα».