Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τροχαίο διαπιστώθηκε ένα 24ωρο αργότερα (το απόγευμα της Τετάρτης 2/10) καθώς το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό.

Νεκροί από το τροχαίο είναι δύο αδέρφια, ένας άνδρας 73 ετών και η αδερφή του. Η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου.

Τα δύο αδέρφια είχαν μεταβεί στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν. Μετά την αποχώρησή τους (εικάζεται περίπου στις 17:00 το απόγευμα) από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε την επόμενη μέρα περίπου την ίδια ώρα όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από το όχημα τις δύο σορούς. Στο σημείο επίσης βρίσκεται αστυνομία και ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μουζακίου.

Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.