Μιλώντας στο Star, η σύζυγος του δικηγόρου τονίζει, ότι θέλει «να βγει η αλήθεια στο φως» καθώς και ότι έπαθε «τρομερά ισχυρό σοκ. Είμαστε μία οικογένεια που δεν έχουμε δώσει ποτέ μα ποτέ δικαίωμα σε κανέναν άνθρωπο».

Η ίδια ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό συνέβη στην οικογένεια της, «είναι αδιανόητο, νομίζω ότι συμβαίνει σε άλλο άνθρωπο και όχι σ' εμένα»

Όπως λέει στο Star, η πρώτη της κίνηση ήταν να επισκεφτεί τη μητέρα του παιδιού στη Λαμία.

«Λέω βρε παιδιά τι είναι αυτά που κάνατε; Μου λένε το περιμένω ότι θα ερχόσουν μία μέρα. Δεν με είχαν ενοχλήσει ποτέ.. Βρε κοριτσάκι μου της λέω είναι δυνατόν ο άντρας μου να σου έκανε αυτά τα πράγματα που λες. Δύο-τρεις φορές το κοριτσάκι έλεγε στη μαμά, πες εσύ μαμά και η μαμά στο κοριτσάκι πες εσύ παιδί μου. Στο τέλος λέει η μαμά στο κοριτσάκι γιατί δε λες τι σου έκανε στο σκάφος κι εκεί άρχισε να μιλάει κοριτσάκι».

Εγώ της είπα, «πήγες εσύ πάνω στο σκάφος μόνη σου μαζί με τον σύζυγο μου, από την στιγμή που το σκάφος βρίσκεται σε ρεμέτζο και είναι 30 μέτρα από την ακτή. Το κοριτσάκι εκεί δεν απάντησε τίποτα».

«Ρώτησα τη μητέρα γιατί μας καταστρέφεις και μου απάντησε κι εμείς κατεστραμμένοι είμαστε».

Το κοριτσάκι ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος την πείραξε μία φορά που είχαν πάει για πίτσα. «Είχαμε πάει οι δυο μας, με το αυτοκίνητο του για πίτσα και τότε με πείραξε και όταν πηγαίναμε και στην επιστροφή.»

Η σύζυγος πάντως τονίζει ότι «το παιδί όταν γύρισε το είδα μια χαρά, έτρωγε την πίτσα του, έβλεπε τηλεόραση. Μας είπε κιόλας να δω ένα παιδικό».

Σχετικά με τις καταγγελίες της μητέρας είπε, «είναι δυνατόν να υπάρχει μητέρα που να λέει ντρέπομαι να ρωτήσω το παιδί μου τι ακριβώς του έκανε. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι παρενοχλούσε τη μητέρα».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα είχε καταγγείλει ότι η ο δικηγόρος έστελνε και σ' εκείνη μηνύματα, «Ο δικηγόρος προσπάθησε με χειρονομίες να με χαϊδέψει αλλά εγώ ποτέ δεν τον άφησα να συνεχίσει. Μετά μου έστελνε μηνύματα ότι όλα αυτά είναι μία παρεξήγηση και ότι θέλει να βοηθάει τη μικρή μου αγοράζοντας διάφορα πράγματα. Η κόρη μου είδε κάποια και εκεί μου είπε “αυτός έχει βάλει χέρι και σε 'μένα”. Μου ανέφερε δύο περιστατικά, στο ένα ότι την ανάγκασε να καθίσει πάνω του ενώ ήταν γυμνός. Εγώ ντράπηκα να τη ρωτήσω περισσότερα».

Η σύζυγος πιστεύει τα όσα υποστηρίζουν οι συνήγοροι του 71χρονου, ότι πρόκειται για σκευωρία για οικονομικούς λόγους.

«Μόνο σε οικονομικούς λόγους πάει το μυαλό μου για το ότι θέλουν να πουν για τον σύζυγο μου»

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τρεις εβδομάδες μετά την καταγγελία της μητέρας, η οικογένεια της μικρής τους επισκέφτηκε στο εξοχικό τους

«Έρχεται μαζί με το παιδάκι, με μία ανιψούλα, ήρθαμε λέει να σας δούμε για λίγο, κάθονται μισή ώρα πίνουν ένα καφέ. Το παιδί ήταν πάρα πολύ χαρούμενο και μας φίλησε και μας αγκάλιασε κιόλας».

Τέλος δηλώνει εξοργισμένη και αν αποδειχθεί σκευωρία,«εάν βγει και είναι όλα καλά δεν θ' αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί».