Νωρίτερα, η Ομάδα Αλήθειας, η ομάδα προπαγάνδας της ΝΔ, είχε εξαπολύσει επίθεση στο δημοσιογράφο και είχε αναρτήσει τα ποστ του.

Απαντώντας, με νεώτερη ανάρτηση, ο Νίκος Αγγελίδης υπερασπίστηκε το δικαίωμα να γράφει δημοσίως τη γνώμη του και να υποστηρίζει το ΠΑΜΕ.

«Ο ελληνικός λαός σε πληρώνει για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου... γράφουν μεταξύ άλλων σε site που με έκανε θέμα - πρωτοσέλιδο μάλιστα, επειδή υποστήριζω τη δράση και τους αγώνες του ΠΑΜΕ.

Φαίνεται πως για αυτούς η δουλειά μου είναι να είμαι ένας γραβατωμένος παλιάτσος και να αποθεώνω όσους έχουν κάνει πλιάτσικο στον τόπο μας με συνέπεια... και συνέχεια μέσα από το πέρασμα των χρόνων.

Φαίνεται πως δημοσιογράφος σημαίνει ΜΟΝΟ να κάνεις τεμενάδες στους αφεντάδες που έχουν περάσει ληστρικά από τον τόπο μας, κατασπαράζοντας με τη βοήθεια των ντόπιων συνεργατών τους κάθε έννοια ηθικής και αξιοπρέπειας», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελίδης.

«Κλείνοντας να σημειώσω πως είναι τιμή μου που είμαι μέλος του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, όπως τιμή μου είναι που είμαι κομμουνιστής» καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε και απειλές που δέχτηκε εξαιτίας των όσων έγραψε.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «άδειασε» τον δημοσιογράφο για το ποστ στο προσωπικό του προφίλ, στην οποία πάντως επικαλείται... την ελευθερία του λόγου : «Η ελευθερία του λόγου δεν είναι ασφαλώς μόνον κατοχυρωμένη, αλλά και αυτονόητη για όλους τους εργαζομένους της ΕΡΤ και τους δημοσιογράφους της. Εξίσου αυτονόητη είναι, όμως, και η ανάγκη όσοι εργάζονται στην ΕΡΤ να έχουν -εν γένει στο δημόσιο λόγο τους- αυξημένη ευαισθησία στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι εργοδότης τους είναι όλοι οι Ελληνες πολίτες και όχι μόνον όσοι τυχόν συμφωνούν με τις προσωπικές τους απόψεις. Ως εκ τούτου είναι απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες ακραίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε στέλεχος της ΕΡΤ, απαξιώνοντας το κράτος δικαίου, και υπονομεύοντας έτσι την ουδετερότητα, την αμεροληψία και το κύρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».