Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτό, η επίθεση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Στουρνάρη, ωστόσο πηγές από την πλευρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη που μίλησαν στο Reader.gr διαψεύδουν την έκταση και την ένταση του περιστατικού, λέγοντας ότι δεν υπήρξε επίθεση, αλλά «μια κακή συμπεριφορά ενός ατόμου ανάξια σημασίας και σχολιασμού».

Το κείμενο αναφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον κ. Λαφαζάνη όπως «αρχιρουφιάνος του κράτους και του κεφαλαίου» και στο κόμμα στο οποίο ήταν επικεφαλής, τη Λαϊκή Ενότητα, «στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘17-‘18».

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Υπολογίζουμε ως λάθος μας, που η επίθεσή μας περιορίστηκε σε φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία. Δίνουμε όρκο στον κόσμο του αγώνα ότι την επόμενη θα φύγει με φορείο».

«Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ‘15 στην κυβέρνηση και στη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών. Για το κόμμα που ο επί σειρά ετών αρχηγός του ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των 4 εργατών στο κάτεργο-διυλιστήριο του Λάτση το '15. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘17-‘18 του κράτους (μέρους του, όχι όλου), της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις.* Να προσθέσουμε και την φασιστική στοχοποίηση του τουρκικής μειονότητας από τη φυλλάδα του iskra.gr, τον Απρίλη του 2017, την ίδια στιγμή δηλαδή που οι σλαβομακεδόνες προλετάριοι της νότιας μακεδονίας δέχονταν τη βία ή την απειλή βίας σύσσωμου του εθνικού κορμού.

Αλληλεγγύη στους μετανάστες/ριες και τις καταλήψεις

Αλληλεγγύη στη σλαβομακεδονική μεονότητα που το ελληνικό κράτος της απαγορεύει τόσο ωμά να μιλάει τη γλώσσα της

Να επιτεθούμε σε όλους τους κα@@@δες που καταστέλλουν το σωματείο "Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος & Μεθόδιος" και έχουν όνομα και επίθετο» γράφει επίσης η ανάρτηση.