Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης που ζούσε μόνιμα στο Βέλγιο παραθέριζε μαζί με τη φίλη του στην Αλόννησο το 2016 όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν ζωντανό φέρεται ότι ήταν οι δύο ψαράδες.

Σύμφωνα με την Espresso, οι ψαράδες ισχυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των απολογιών τους πως δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πλέον η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου το οποίο θα αποφασίσει αν θα βάλει στο αρχείο την υπόθεση ή θα ορίσει ρητή δικάσιμο.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου 2016, τη μέρα που έφθασε στο νησί μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως το απόγευμα της 30ης Αυγούστου, ο Καραμιχαηλίδης άφησε τη σύντροφό του στο δωμάτιο και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του ορμού Βότση, επιχείρησε να πάρει ένα αλιευτικό για να βγει στα ανοιχτά αλλά έγινε αντιληπτός από τους ψαράδες.

Ο 30χρονος φέρεται να τρόμαξε, να βούτηξε στη θάλασσα και να χάθηκε. Το Λιμενικό έσπευσε στο σημείο και το πρωί της επόμενης εντοπίστηκαν στο βυθό τα ρούχα του, ενώ μέσα στο παντελόνι του είχε 500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Το 2017 η μητέρα του κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο ψαράδων επειδή ισχυρίζεται ότι τον άφησαν στη θάλασσα, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.