Συγκεκριμένα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 17 έως τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 μέχρι και 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 μποφόρ.

Όσον αφορά τη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στους έως 27 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην νότια Κρήτη θα φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.