Το περιστατικό έγινε στη λεωφόρο Μαρτύρων και σύμφωνα με το cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν 41χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να κάνει κάποιες αγορές.

Ο 41χρονος επιβιβάστηκε στο όχημα και επιχείρησε να φύγει, όταν 40χρονος τον προσπέρασε με το όχημά του, κάνοντας χειρονομίες επειδή θεώρησε πως επιχείρησε να του κλείσει τον δρόμο.

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν και κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διαπληκτισμός δεν ήταν αναίμακτος αφού ο 40χρονος άρπαξε από το αυτοκίνητό του το διακοσμητικό που είχε κρεμάσει στον καθρέφτη, μια αρμαθιά γυάλινων σκόρδων, και χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι τον 41χρονο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Ο 40χρονος έτρεξε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει από το σημείο, χωρίς να αντιληφθεί πως είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο καπό του αυτοκινήτου του 41χρονου. Το κινητό παραδόθηκε στην Αστυνομία και μέσω αυτού εντοπίστηκε η ταυτότητα του κατηγορούμενου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Μάρτιο.