Η πρώτη της εμφάνιση καταγράφεται ανήμερα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014 και στόχο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Άγνωστος ανοίγει πυρ με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, χωρίς να πετύχει κάποιον ανθρώπινο στόχο. Σε προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η πρωτοεμφανιζόμενη τότε τρομοκρατική οργάνωση ζητούσε «να αποσυρθεί ο νέος νόμος για τις φυλακές, να καταργηθεί ο αντιτρομοκρατικός νόμος, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να σταματήσει το πογκρόμ κατά των μεταναστών».

Το επόμενο «χτύπημα» έρχεται σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, όταν και πάλι με Kalashnikov, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης βάζουν στο στόχαστρο την πρεσβεία του Μεξικού, στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Κολωνάκι. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο κείμενο ανάληψης ευθύνης, ο συντάκτης κάνει λάθος στην ημερομηνία που έγινε το «χτύπημα», γράφοντας 31 Αυγούστου ενώ η τρομοκρατική επίθεση είχε γίνει στις 31 Ιουλίου του 2016.

Το 2016, στις 10 Νοεμβρίου συγκεκριμένα, η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» εμφανίζεται ξανά, πετώντας χειροβομβίδα μπροστά από την είσοδο της γαλλικής πρεσβείας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, κατά την οποία τραυματίσθηκε ελαφρά ένας ειδικός φρουρός. Η επίθεση αυτή έγινε ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα. Και αυτή η προκήρυξη έχει λάθος ημερομηνία, αναφέροντας ότι η ενέργεια έγινε 9 Οκτωβρίου.

Εξίσου... δραστήρια ήταν και το 2017 η τρομοκρατική οργάνωση, καθώς στην παγωμένη Αθήνα της 10ης Ιανουαρίου ανοίγει ξανά πυρ με πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, που πραγματοποιεί στατική φύλαξη έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μία από τις βολίδες εξοστρακίζεται, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Τέλος, στις 6 Νοεμβρίου 2017, η «Επαναστατική Αυτοάμυνα», πάλι με Kalashnikov, στοχεύει ξανά τους ΜΑΤατζήδες επί της Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, με τις βολίδες να καρφώνονται σε κολώνα, λίγα εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των αστυνομικών σκοπών της διμοιρίας.