Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της».

Αφορμή για το σχόλιο του κ. Γερουλάνου στάθηκε ο τρόπος που σχολιάστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι» που συμμετέχει η κα Γκαγκάκη, η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Έγινε δεκτή η παραίτηση από τον Δήμαρχο

Δεκτή έκανε με ανακοίνωσή του, την παραίτησή της Κατερίνας Γκαγκάκη, ο Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης. Σε ανακοίνωση του Δήμου της Αθήνας, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας....».