Το μαρτύριο του κοριτσιού ξεκίνησε το 2014 όταν ο γείτονας και φίλος των γονιών της την κακοποίησε για πρώτη φορά.

Όπως αποκάλυψε το κορίτσι στους αστυνομικούς την κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ προηγουμένως έβλεπε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ο 60χρονος έφτασε στο σημείο να την απειλήσει.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Μου έλεγε αν το πεις στους γονείς σου θα τους σκοτώσω και μετά θα κάνω χειρότερα σε εσένα και στον αδερφό σου. Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια. Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να μπει (...) διότι είμαι μικρή αλλά όταν μεγαλώσω λίγο ακόμα θα το κάνει. Δεν ήθελα να ζω...» είπε το κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, σύμφωνα με το STAR.

Το μαρτύριο του κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς το έστειλαν για διακοπές στους θείους του στα Χανιά επειδή απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, έλεγε πως αν ο 60χρονος δεν καταδικαστεί θα αυτοκτονήσει.

Ο 60χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή. Ο δράστης αρνήθηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πως ασέλγησε σε βάρος της 11χρονης.