Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος που μένει σε παράπηγμα της Αμμουδάρας μπήκε σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 45χρονος είπε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα δάχτυλά του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του!

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Για την ιστορία, την ώρα που ο 45χρονος έκοψε τα δάχτυλά του, στο Βενιζέλειο οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν το χέρι 21χρονου που είχε κόψει τα δάχτυλά του σε μηχανή του κιμά, στο κατάστημα που εργαζόταν. Οι γιατροί κατάφεραν εν τέλει να σώσουν τον αντίχειρά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς ο 45χρονος κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.