Ο πατέρας έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 32 ετών για την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του και την Τετάρτη θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η υπόθεση έγινε γνωστή το 2015 όταν ο 52χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως βίασε την κόρη του, ισχυριζόμενος πως ήθελε να της μάθει για τον σαρκικό έρωτα και να της εκλείψει την περιέργεια για να αποφύγει μελλοντικούς κινδύνους!

Η κακοποίηση του κοριτσιού ξεκίνησε όταν ήταν 11 ετών. Ο πατέρας επιχείρησε να βιάσει το παιδί, το οποίο και αντέδρασε έντονα. Έκτοτε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο πατέρας κακοποιούσε το παιδί και το εκβίαζε ψυχολογικά λέγοντάς του πως αν τον κατήγγειλε θα διαλυόταν η οικογένεια.

Για πέντε χρόνια ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του η οποία ομολόγησε στην αδερφή της τι συνέβαινε. Η κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε κατήγγειλε τον πατέρα της στην αστυνομία.

Τον Οκτώβριο του 2017 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο άνδρα για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος παθούσας μη έχουσας συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, τελεσθείσα μέχρι και τη συμπλήρωση του 15ου έτους της (εξακολουθητική αποπλάνηση), για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, όπου ο παθών-κατιών δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του μέχρι και τη συμπλήρωση του 18ου έτους του και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.