Ο πατέρας της 17χρονης μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε ότι δεν πιστεύει στο σενάριο αυτοχειρίας που ακούγεται αλλά ότι είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για δυστύχημα.

«Αυτό που ξέρω εγώ ήταν ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μου και δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε τέτοιο πράγμα. Τις ήθελε ο καλός Θεούλης κοντά του και τις πήρε. Ήταν δυστύχημα. Έφυγε φουρτουνιασμένη, νευριασμένη και δεν πρόσεξε. Αυτό πιστεύω εγώ».

Ακόμα μίλησε για την πορεία των ερευνών τονίζοντας και ότι από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένοι για το χειρότερο σενάριο.

«Είχαμε αποκλείσει αυτή την περιοχή αυτή και ήμασταν σίγουροι μαζί με την αστυνομία για το αναπόφευκτο, από την πρώτη στιγμή που έγινε η εξαφάνιση, απλώς έπρεπε να δώσουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού κάποια στοιχεία, να δημοσιεύσει κάτι μήπως κάποιος είδε κάτι γιατί θα μας έπαιρνε πολλές μέρες. Είχαμε οργώσει όλη αυτήν την περιοχή αλλά ξέρετε η περιοχή αυτή είναι τεράστια, είναι δύσβατη, είναι αδύνατον να ψαχτεί και αν είχε γίνει το ατύχημα 100-200 μέτρα πιο πάνω θα θέλαμε 2-3 μέρες ακόμα για να ψάξουμε».

Επίσης είπε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος καθώς πριν λίγο καιρό είχε πέσει και άλλο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή, ωστόσο ένα όχημα που ακολουθούσε είδε το συμβάν και ειδοποίησε τις αρχές.

Αναφέρθηκε και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του πριν το τραγικό δυστύχημα.

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έχει κάποιο πρόβλημά. Ήταν ο ιμάντας του αυτοκινήτου που τον είχα αλλάξει πρόσφατα και ήθελε σφίξιμο. Είχε αναμμένο το αυτοκίνητο και πήγε να πάρει την κόρη μου και κάποιος φώναζε ο γείτονας από το καφενείο, κάποιος θαμώνας και ήρθαν σε λογομαχία, άγρια λογομαχία. Υπερασπίστηκαν οι υπόλοιποι θαμώνες τη γυναίκα μου, ξεσπάθωσε κι εκείνη και έφυγε ταραγμένη. Μου είπε ότι θα πήγαινε στη μάνα μου στο χωριό λόγω του ότι και το παιδί δεν είχε σχολείο αλλά δεν πρόλαβε να φθάσει».

Τέλος κατέληξε ότι προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, καθώς έχει άλλα δύο παιδιά.

«Έχω άλλα δύο παιδιά και προσπαθώ να μαζέψω την οικογένεια μου. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Το μικρότερο είναι εννέα ετών».