«Μας έχει συγκλονίσει τόσα χρόνια, δεν το έχουμε ξεπεράσει, μέχρι το τέλος της ζωής μας θα το θυμόμαστε. Είναι η τέταρτη φορά που θα πάμε στις δικαστικές αίθουσες, καταδικάστηκε σε τέσσερις φορές ισόβια και κατά κάποιο τρόπο αυτό μας ικανοποίησε», ανέφερε ο κ. Αλεβιζόπουλος στο STAR.

«Δεν έχουμε δικαιωθεί, ο άνθρωπός μας δεν πρόκειται να γυρίσει», τόνισε.

«Ζητά συγχώρεση για να ελαφρύνει τη θέση του. Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε συγχώρεση, δεν είμαστε θεοί, μόνο ο θεός μπορεί να τον συγχωρέσει. Πιστεύω πως με τα εγκλήματα που έχει κάνει είναι δύσκολο να επανέλθει στην κανονικότητα. Δεν πιστεύω πως μπορεί να επανέλθει», είπε ο κ. Αλεβιζόπουλος.

«Εγώ δεν θέλω να δω καν τη φωτογραφία του. Αν πάει στο δικαστήριο θα προσπαθήσω να μην πάω. Έχουμε πονέσει τόσο πολύ, οι γονείς μας πέθαναν με τον καημό. Αυτός ο άνθρωπος υπολόγισε μόνο τον εαυτό του, όχι ότι έμειναν πίσω οικογένειες, μικρά παιδιά. Ψυχολογικά δεν μπορούμε να συνέλθουμε», ανέφερε.

Η ελληνική Δικαιοσύνη έχει λάβει έγγραφο από τις ρουμανικές Αρχές για τη μεταφορά του Κώστα Πάσσαρη στην Ελλάδα και ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών του Πρωτοδικείου Αθηνών καλείται να αποφασίσει μέσα σε 90 μέρες.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να πληρώσει γι αυτά που έχει κάνει. Είναι ψυχοφθόρο για εμάς να τον δούμε. Πρέπει να έρθει εδώ να πληρώσει για να εκτίσει την ποινή του στην Ελλάδα αλλιώς θα βγει έξω», δήλωσε η χήρα του Διονύση Αλεβιζόπουλου στο STAR.

«Δεν είμαστε προετοιμασμένοι να τον δούμε αλλά έτσι πρέπει να γίνει, πρέπει να έρθει εδώ να εκτίσει την ποινή του. Εμείς δεν μπορούμε να τον συγχωρήσουμε, ας τον συγχωρήσει ο θεός», συμπλήρωσε.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να πληρώσει για ότι έχει κάνει για να δικαιωθεί και η ψυχή του συζύγου μου. Αν έχει μετανιώσει ας τον συγχωρήσει ο θεός, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», κατέληξε η κυρία Αλεβιζοπούλου.