Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Αμύνταιου βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του Αμύνταιου τον περασμένο Μάιο.

Ο τεχνικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαδιάς που όρισαν οι συγγενείς του θύματος, μετά την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Θανάσης Σιγκάρης εντόπισε ίχνη κόκκινης μπογιάς στη μηχανή που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού ο ιδιοκτήτης της τόνισε πως όταν την δάνεισε στον άτυχο οικογενειάρχη τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» τα τελευταία άτομα που είδαν ζωντανό τον Θανάση Σιγκάρη έπεσαν σε αντιφάσεις. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο ένας απ’ αυτούς είχε λίγο καιρό πριν το θάνατο διαπληκτιστεί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος προσπάθησε να προστατεύσει το καφενείο ενός άλλου φίλου του που η «ζόρικη» παρέα είχε σπάσει.

Μία μέρα μετά το θάνατο του Θανάση Σιγκάρη βρέθηκε νεκρός και ένας στενός του φίλος. Ο άνδρας αυτοκτόνησε και άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως θα πάει να τον συναντήσει.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Η κόρη του Θανάση Σιγκάρη μίλησε μαζί του λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα με την μηχανή. Όπως ανέφερε, κατάλαβε πως ο πατέρας της βρισκόταν με παρέα και είχε διαφορές με κάποιον γιατί της είπε χαρακτηριστικά ότι «θα του φτιάξει τη γούνα…»

«Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργος ο τρόπος που έγινε και θέλω να το ψάξω καλύτερα γιατί σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα», είπε η κόρη του Θανάση Σιγκάρη.

Ο καβγάς

Η σύζυγος του θύματος έδωσε λεπτομέρειες για τον καβγά που είχε προηγηθεί στο Αμύνταιο.

«Επειδή τους την έσπασε γιατί τους έδιωξε από το καφενείο του φίλου του, του είπαν ότι αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;», ανέφερε στο Φως στο Τούνελ.

Τον χτύπησαν αλλού και τον μετέφεραν στο χωράφι;

Ο τεχνικός σύμβουλος και πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων που όρισε η οικογένεια, έκανε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Θανάσης Σιγκάρης.

Ο Παναγιώτης Μαδιάς, ανέφερε πως το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν το ατύχημα να γίνει σε κάποια από τις προηγούμενες στροφές που είναι και πιο απότομες, απ’ ότι στο χώρο που φέρεται να εξετράπη.

«Έχω κάνει αίτημα προς την επιληφθείσα αστυνομική Αρχή να στραφεί προς τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται τα εντυπώματα κόκκινης απόχρωσης που βρήκα στη μηχανή», είπε.

Μαρτυρίες

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου ο Θανάσης Σιγκάρης βρισκόταν λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή του, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο απόγευμα, με ποιους συνομίλησε το θύμα στο μαγαζί, αλλά και το πότε αποχώρησε.

Ο μάρτυρας «κλειδί» που βρισκόταν στο ίδιο καφενείο, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έπεσαν σε αντιφάσεις, σύμφωνα με το anikolouli.gr, σχετικά με το ποιος ήταν αυτός που έφυγε πρώτος από το χώρο. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως έφυγε εκείνος πριν από το θύμα, ενώ ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως πρώτα έφυγε ο Σιγκάρης και μισή ώρα αργότερα ο άλλος θαμώνας του μαγαζιού.

Σε αντίφαση έπεσε ξανά ο μάρτυρας που συζητούσε στο καφενείο με το θύμα λίγο πριν βρεθεί νεκρός. Οι δυο άντρες είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν, με τον μάρτυρα να ισχυρίζεται πως δεν το θυμόταν και πως εκείνο το βράδυ τον γνώρισε για πρώτη φορά. Μετά την επιμονή της δημοσιογράφου του «Τούνελ» απάντησε: «Τώρα θυμάμαι ότι μου ανέφερε τον καβγά που είχε γίνει παλιότερα. Ένταση όμως δεν υπήρχε ανάμεσα μας.»

«Δεν είδα ίχνη μηχανής στο δρόμο»

Ο άνθρωπος που βρήκε τον Θανάση Σιγκάρη ανέφερε πως «εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στο δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί».

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας που την είχε δανείσει στο θύμα και φίλο του, αναφέρεται στα κόκκινα σημάδια που βρέθηκαν στη μηχανή και που όπως ισχυρίζεται, δεν υπήρχαν πριν το ατύχημα.

«Όταν το έδωσα εγώ στον Σάκη, δεν είχε αυτές τις εκδορές το μηχανάκι. Τα χάσαμε όλοι. Πώς βρέθηκε εκεί, σε αυτό το σημείο; Το χτύπημα πρέπει να είναι από κάτι βαρύ πάνω του», είπ.