Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι περισσότερες από τις γυναίκες ήταν γύρω στα 50 και έπρεπε να καταβάλουν στον νεαρό Έλληνα ένα πόσο της τάξεως από 600-900 ευρώ για μία συνεδρία ενώ επιπλέον ανάγκαζε τις γυναίκες να συνευρεθούν μαζί του προκειμένου να πιάσουν τα «μάγια».

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός που συνεχίζει τη δράση του, αναγκάζει τις γυναίκες να γίνονται «σκλάβες του σεξ» και  να βιντεοσκοπούν την πράξη προκειμένου να τον ικανοποιήσουν.

Ομαδικά Όργια στο δάσος με Ινδό «γκουρού» που δούλευε σε φούρνο

Σε μία από τις υποθέσεις ο «μάγος» φέρεται να έπεισε μία κυρία ότι η περίπτωση της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και θα χρειαστεί η συνδρομή ενός γκουρού από την Ινδία.

Τελικά έπεισε τη γυναίκα ότι ο μόνος τρόπος να επιστρέψει ο σύντροφος της (αφού φυσικά είχε πληρώσει αδρά), ήταν να συμμετέχει μία νύχτα με πανσέληνο σε ομαδικό όργιο στο δάσος με τους δύο «μάγους».

Τελικά ο Ινδός «γκουρού» αποδείχθηκε ότι δούλευε σε φούρνο στην ευρύτερη περιοχή, αλλά το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα τα βρήκε με το σύντροφό της μετά από λίγο καιρό και θεώρησε ότι αυτό οφείλεται στα «μάγια», τα οποία έπιασαν.