Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι:

«Είδε το αυτοκίνητο μου μπροστά από το ξενοδοχείο… Χτύπησε την πόρτα του δωματίου… Με έσπρωξε με τα χέρια του εισβάλλοντας στο δωμάτιο, όπου και είδε τον 40χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Τον άρπαξε από το πουκάμισο σηκώνοντας τον βίαια από το κρεβάτι και του φώναζε: “Τι κάνεις με τη γυναίκα μου”. Του απάντησε αιφνιδιασμένος, “τι κάνεις εκεί”. Ο σύζυγος μου ξεκίνησε να τον χτυπάει με γροθιές με γυμνά χέρια στο πρόσωπο αρκετές φορές, δεν θυμάμαι πόσες».

Στη συνέχεια όπως υποστηρίζει ο 54χρονος χαστούκισε και την ίδια και την απείλησε ότι θα της πάρει το παιδί και κάπου εκεί ξεκινάει το θρίλερ. Η γυναίκα είδε το φίλο της μέσα στα αίματα, αλλά εκείνος την έδιωξε και της είπε ότι είχε σπάσει τη μύτη του. Η γυναίκα έφυγε από το ξενοδοχείο και επέστρεψε αργότερα μαζί με την κόρη της για να δει αν είναι καλά. Ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να ανοίξει το δωμάτιο. Όπως είπε τον βρήκε ξαπλωμένο μέσα σε αίματα ζωντανό, ενώ όλο το δωμάτιο μύριζε αλκοόλ

Τι υποστηρίζει μάρτυρας

«Η γυναίκα μου είπε στα αγγλικά ότι ο πρώην άντρας της τον είχε χτυπήσει και αιμορραγούσε και ότι αυτή του είχε καθαρίσει τα αίματα και αυτός της είχε πει ότι ήταν καλά».

Ο επιχειρηματίας απολογήθηκε στον ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Βρετανός  έπασχε κίρρωση του ήπατος.