Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. Στο ένα επέβαινε μία οικογένεια η οποία επέστρεφε από γάμο και στο άλλο δύο νεαροί.

Σύμφωνα με το , από τη σύγκρουση άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας της οικογένειας ενώ η μητέρα τραυματίστηκε. Ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά τους και οι νεαροί που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:00 στον παράδρομο λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη» στη Λαμία, όταν η μαύρη Mercedes στην οποία επέβαινε η οικογένεια κατευθυνόταν προς την πόλη. Την ίδια στιγμή από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα και οδηγεί μπροστά στα συνεργεία, βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 37χρονος οδηγός και πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η γυναίκα του. Η γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο ενώ τα δύο κοριτσάκια διακομίστηκαν στο «Παίδων» στην Αθήνα. 

Η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…», λέει στο LamiaReport.gr, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, με την οικογένεια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.