Ποινή 15 ετών επιβλήθηκε και στο πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, Γιώργο Σκαρπέλη καθώς επίσης και στον επικεφαλής της μητρικής της Siemens, Έντουαρντ Πίρερ.

Στον Αλέξανδρο Αθανασιάδη επιβλήθηκε ποινή δέκα ετών, στον Τόμας Κάνσουιντ 13 ετών, στους Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, Ράιχαρντ Σίκατσεκ, Βόλφγκανγκ Ρούντολφ, Χανς Γιάγκερμαν και Φρανς Ρίχτερ επτά ετών.

Από τον ΟΤΕ καταδικάστηκαν, ο Νικόλαος Νίντος σε δέκα χρόνια, ο Γιώργος Αργυρόπουλος σε 14 χρόνια, ο Δημήτρης Γυφτόπουλος σε 12 χρόνια, ο Δημήτρης Κουβάτσος σε 14 χρόνια και ο Παναγιώτης Νικάκης σε 13 χρόνια.

Επίσης καταδικάστηκαν οι επιχειρηματίες Γιώργος Καλδής και Αλέξανδρος Λέτσας σε ποινές κάθειρξης έξι ετών έκαστος, αφού τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Ο τραπεζικός Ζαν Κλοντ Όσβαλντ καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών, ο Φάνης Λυγινός σε ποινή 12 ετών και η Μάρθα Καραβέλα σε ποινή 13 ετών.

Πλέον το Δικαστήριο εξετάζει εάν και σε ποιους καταδικασθέντες θα χορηγηθεί ή όχι αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.